KNALLENDE FEESTDAGEN ACTIE: Senatore Zeffirino - Vino spumante - 3 halen = 2 betalen

€ 25,90

Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Ondanks het vuurwerkverbod is het met de feestdagen heerlijk knallen met de Senatore Zeffirino, de spumante van Conti Faina. Gelukkig zijn er in december heel wat feestelijke gelegenheden. Daarom bij mmm...Umbria bij een bestelling van 3 flessen Senatore Zeffirino de 3e fles gratis. Je betaalt dan €25,90 in plaats van €38,85. Nog meer reden tot feest!

  • Aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.
  • In geval van verzending komen er €7,40 verzendkosten bij.


Wijnhuis Conti Faina ligt in het hart van Umbrië. Op ongeveer 400 meter hoogte in de directe omgeving van Fratta Todina en Collelungo en op vijftien kilometer afstand van het historische stadje Todi. Dit uit de 17e eeuw daterend wijnhuis ligt op een werkelijk prachtige plek in hartje Umbrië. Conte Zefferino Faina was de grondlegger van het wijnhuis en had veel invloed op de ontwikkeling van Umbrië. Hij stichtte onder andere de Universiteit van Perugia. Terroir, eeuwenoude traditie, passie, vakmanschap, ervaring en historie zijn volledig in balans.

De Senatore Zeffirino is een heerlijke spumante. Geproduceerd volgens de charmat methode (tot 8 maanden, afhankelijk van fermentatie), een blend van Pinot Noir en Chardonnay. Fris, fruitig en met een geweldig perlage. Perfect als aperitief.


Land van herkomst: Italië

Druivensoorten: Pinot Noir, Chardonnay

Bevat sulfieten

Alcoholpercentage: 14,5%

Jaargang 2015